Wie zijn wij

Wij zijn Gert-Jan en Heleen de Groot. We wonen in Ottoland (vandaar deze site: Living Ottoland . Ons leven is compleet veranderd door God en Zijn Woord. Achttien jaar geleden hebben we God leren kennen als een liefdevolle Vader, wiens bedoeling het is dat jij en ik voorspoedig zijn in dit leven en tot de bestemming komen die Hij al voor de grondlegging van de wereld voor jou en mij heeft voorbereid.
( Ef 2:10: For we are His workmanship [His own master work, a work of art], created in Christ Jesus [reborn from above—spiritually transformed, renewed, ready to be used] for good works, which God prepared [for us] beforehand [taking paths which He set], so that we would walk in them [living the good life which He prearranged and made ready for us]).
We hebben ervaren dat Zijn Woord de Waarheid is en als we doen wat Hij zegt, we ook ontvangen wat Hij zegt. Zijn Woord bevat Zijn beloften aan jou en mij en sleutels om deze beloften in bezit te nemen.  Wij geloven in een gezond, sterk en voorspoedig Lichaam van Christus; Zijn  bruid, zonder vlek of rimpel, sterk en krachtig, die de werken doet die Jezus deed en waarvoor Jezus terug komt. Daarom helpen we graag mee om te delen van wat wij hebben ontvangen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Follow by Email
YouTube
Instagram