EVENEMENTEN

Leef het volle leven waarvoor je bestemd bent.

For we are His workmanship, created in Christ Jesus for good works, which God prepared beforehand that we should walk in them. Ef 2:10 (NKJ)

Vrouw van betekenis, vrouw van invloed

Wij geloven dat jij een unieke bestemming hebt, een speciaal doel en een persoonlijke richting voor je leven. Dat er in elk seizoen van je leven een reden is van bestaan en een manier om de glorie van God te weerspiegelen.

Wij geloven dat je bent gemaakt om betekenis te hebben in je gezin, op je werk, in je kerk en bij je vriendinnen. Hoe beter jij dat weet, hoe meer je ontdekt:

wie je bent

wat je talenten zijn

wat jouw unieke kleur is.

om daardoor te genieten van wie je bent en te leven vanuit rust.

Ben jij er klaar voor op te staan en in dat volle leven met Jezus te stappen?

We nodigen je van harte uit op de vrouwenavonden om samen met ons op ontdekkingsreis te gaan.

18 april en 20 juni Vrouwenavonden

18 april


Miriam Bezemer - Intimiteit met Jezus

20 juni

Miriam Bezemer

Miriam Bezemer

Miriam Bezemer is als diaken samen met haar man in de gemeente Nehemia verantwoordelijk voor de lofprijs- en aanbidding in de gemeente. Haar sterkte haalt ze uit haar relatie met Jezus en ze kan jou hierin op een hele praktisch en aansprekende manier in meenemen en in aanmoedigen.

Tessa van Olst - Sterk in je denken

Tessa is vurig om mensen vrij te zetten in hun relatie met God, zodat zij kracht en doorbraak ervaren en doen waartoe zij geroepen zijn ondanks alles wat het leven ongenuanceerd op hun pad smijt. 

Tessa komt spreken over: " Sterk in je denken". Je hoort hoe wat jij denkt je leven bepaalt en hoe je kunt leren om sterk te denken door de Waarheid van het Woord van God. Hoe je leugens kunt doorbreken en kunt denken en leven vanuit Gods tegenwoordigheid.

Lees meer over Tessa van Olst https://tessavanolst.com/

Follow by Email
YouTube
Instagram