Gezonde Levensstijl

22-11-2017 00:00 - 00:00
Melkweg 21, 2971 VK Bleskensgraaf, Nederland
Address: Melkweg 21, 2971 VK Bleskensgraaf, Nederland
Een gezonde levensstijl; een hot item tegenwoordig. Van alle kanten kun je erover horen of lezen. Er komt meer en meer wijsheid beschikbaar over gezondheid en wat je er zelf aan kunt doen om gezond te leven en ziekte te voorkomen. Als christenen hebben we de beloften van God voor een lang en gezond leven en we hebben de Heilige Geest gekregen die ons wil voorzien van wijsheid en ons in de volle Waarheid wil leiden wat betreft een gezonde levensstijl. Tijdens deze thema avonden willen we je vanuit het Woord van God en de wijsheid van de Heilige Geest inzicht geven in Gods systeem voor gezond leven. Je krijgt sleutels aangereikt hoe je je gezondheid kunt beschermen, hoe je verantwoordelijkheid kunt nemen voor je eigen gezondheid, hoe je stappen kunt zetten voor je eigen gezonde levensstijl en kunt genieten van de voordelen van gezond leven; sterk-zijn, vitaal,  aktief en tot zegen van anderen. Onderwerpen die aan bod komen zijn:
  • een vredig bestaan; wat is stress? Hoe werkt het? En hoe ga ik ermee om?
  • Gezond voedsel; wat is gezond voedsel? wat zegt de bijbel erover en hoe pas ik dit toe in de praktijk? Hoe gaat mij dit helpen naar bijvoorbeeld een gezond gewicht?
  • voldoende lichaamsbeweging, voldoende water, frisse lucht; wat is het belang? Hoe pas ik dat toe in mijn (drukke) leven?