Wil je samen met ander ouders nadenken en praten over opvoeding?

Volg dan een Parenting Course!

Wat is de Parenting Course?

In vijf inspirerende bijeenkomsten wissel je ervaringen uit en denk je na over opvoeding. met praktische voorbeelden en tools tackel je lastige uitdagingen van het ouderschap. Onderwerpen van de bijeenkomsten zijn: Basis - bouwen aan veiligheid Behoeften - ontdekken van genegenheid Grenzen - ontwikkelen van je vrijheid Relaties - leren van sociale vaardigheden Ruimte - groeien naar zelfstandigheid

Voor wie?

De Parenting Course is voor iedereen die met opvoeding bezig is! De Parenting Children Course is voor ouders met kinderen van 0 t/m 10 jaar oud. Elke opvoeding is uniek, en jou rol als opvoeder idem dito. De Parenting Children Course legt geen normen op maar geeft jou simpelweg de tools om over onderwerpen na te denken en jou visie op opvoeding verder te ontwikkelen.

Hoe werkt het?

De cursus wordt gegeven op vijf avonden van 19.30 uur tot 22.00 uur. Je wordt ontvangen met een kopje koffie of thee. Daarna geeft de cursusleider een inleidend praatje op het thema. Tijdens en na dit praatje heb je aan de hand van vragen uit een werkboekje tijd en gelegenheid om met andere ouders verder te praten en denken over het thema.
Data: 8 februari, 22 februari, 8 maart, 22 maart en 5 april
Tijd: 19.30 tot 22.00 uur (zaal open om 19.10)
Locatie: Kantoor IWT, Melkweg 16 in Bleskensgraaf
Kosten: € 15,00 inclusief werkboekje
cursusleiders: Marja van der Vist en Heleen de Groot
Contactgegevens en aanmelden: familiegjdegroot@gmail.com / Marja.vander.vlist@gmail.com
meer info: www.livingOttoland.nl Facebook: LivingOttoland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Follow by Email
YouTube
Instagram